Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

GARMIN

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

GARMIN pametan sat Forerunner 45S crni

Sportski smart sat GARMIN Forerunner 45s crni (sa senzorom za otkucaje srca na zapešću) je GPS sat za trčanje s podrškom za planove treniranja u funkciji Garmin trener. Jednostavan sat za trčanje prati puls na zapešću i s pomoću GPS-a prati vaš tempo, intervale, udaljenost itd. Kompatibilan je s besplatnim prilagodljivim planovima treniranja u funkciji Garmin trener uz koje vam je na zapešću na raspolaganju stručni osobni trener. Funkcije povezivosti uključuju pametne obavijesti za dolazne poruke i pozive, automatski prijenos u online zajednicu Garmin Connect, praćenje u stvarnom vremenu i upravljanje glazbom koja se reproducira na vašem telefonu. Funkcije za sigurnost i praćenje uključuju prepoznavanje nezgoda (tijekom odabranih aktivnosti) i pomoć – obje funkcije vašu lokaciju u stvarnom vremenu šalju kontaktima u hitnim slučajevima. Sportske aplikacije za trčanje, biciklizam, trčanje na dvoranskoj atletskoj stazi, trčanje na pokretnoj traci, treniranje na orbitreku, kardio trening, jogu i mnoge druge. Trajanje baterije: do 7 dana kao pametni sat; 13 sati u GPS načinu rada.

151,00 €

GARMIN pametni sat Forerunner 55 Monterra sivi

Ovaj jednostavni GPS pametni sat dizajniran je za osobe svih razina treniranja koje prate svoju statistiku i nastoje ispuniti svoje kondicijske ciljeve. Pratite gdje trčite i dobijte točnu statistiku koja uključuje udaljenost, tempo i intervale. Steknite uvid u podatke o pulsu uz upozorenja ako vam puls ostane visok tijekom odmora. Mjerite čak i napor svog srca tijekom aktivnosti. Radi personaliziranih smjernica za treniranje dobit ćete preporuke za trčanje dana različitih intenziteta na temelju prethodnih treninga, razine kondicije i vremena oporavka. Želite li smjernice koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve? Odaberite udaljenost za trčanje i moći ćete vidjeti zaslon s podacima na kojem se prikazuje procijenjeno vrijeme završetka. Kada ste spremni za trening brzine na atletskoj stazi, s pomoću ugrađene aktivnosti trčanja na stazi zabilježite točne udaljenosti dionice i pregledajte udaljenosti u metrima. Ugrađena funkcija vremena oporavka nakon svakog vam vježbanja savjetuje koliko dugo trebate odmarati prije novog napora. Prenesite aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

199,00 €

GARMIN pametni sat VIVOACTIVE 4S RoseGold,bijeli remen

Sportski smart sat GARMIN Vivoactive 4s RoseGold, bijeli remen je pametni sat rozozlatne boje s bijelim remenom što pridodaje njegovom elegantnom izgledu i prikladnošću uz razne odjevne kombinacije. Zaslon sata je osjetljiv na dodir. Vodootporan je do 50 metara. Funkcije sata: GPS/GLONASS, alarm, timer, štoperica, barometar, kompas, žiroskop, akcelometar, termometar, kalendar, prikaz vremenske prognoze, brojač koraka, mjerač sna, brojač potrošenih kalorija, mjerač stresa. Memorija sata može pohraniti do 500 pjesama. Sat je kompatibilan s iPhone i Android uređajima, te ima Bluetooth i Wi-Fi što vam uvelike olakšava prijenos podataka. Mjerač otkucaja srca. Način rada za razne sportove poput bicikliranja, plivanja i slično.

256,00 €
Zatvori