Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Blanco

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

BLANCO sudoper LEXA 8 InFino silgranit ALUMETALIK

Sudoper nježne linije i snažnog izgleda. Moderan sudoper za svaku kuhinju. Skladan dizajn rubova i bazena. Univerzalan bazen. InFino® inovativan sustav odvoda. SILGRANIT™ dostupan u 7 atraktivnih boja. Lako održavanje – mrlje i tragovi uporabe jednostavno se uklanjaju grubom spužvicom i vodom. Otporan na ogrebotine – neće se oštetiti normalnom uporabom noževa. Otporan na temperaturu do 280 °C. Otporan na udarce kao npr. padanje posuđa. HygienePlus* je štit od nečistoća i bakterija te olakšava čišćenje. Siguran za hranu. Otporan na jestive kiseline. Ne blijedi – otporan na sunčevu svijetlost. Ugodno prirodan – prirodan dojam kamena, koji se može osjetiti pod rukom. Dostupan s daljinskim upravljanjem i bez daljinskog upravljanja.

269,33 €
Najniža cijena u 30 dana:

384,76 €

BLANCO sudoper TIPO 45 S COMPACT

Inox sudoper Blanco s jednim koritom i ocjednom plohom. Dimenzija: širina: 500 mm, dubina: 170 mm, duljina: 780 mm.

127,00 €

BLANCO sudoper TIPO 45 S MINI

Inox sudoper Blanco s jednim koritom i ocjednom plohom. Dimenzija: širina: 500 mm, dubina: 160 mm, duljina: 605 mm.

97,00 €

BLANCO sudoper ZIA 9 silgranit ANTRACIT

Vječan, poseban i osebujan – udobnost i kvaliteta u privlačnom obliku. Moderan dizajn čistih ravnih linija posebno je naglašen uskim rubom. Najveći sudoper s dva bazena i SILGRANIT™-u pruža puno udobnosti za rad. Lako održavanje – mrlje i tragovi uporabe jednostavno se uklanjaju grubom spužvicom i vodom. Otporan na ogrebotine – neće se oštetiti normalnom uporabom noževa. Otporan na temperaturu do 280 °C. Otporan na udarce kao npr. padanje posuđa. HygienePlus* je štit od nečistoća i bakterija te olakšava čišćenje. Siguran za hranu. Otporan na jestive kiseline. Ne blijedi – otporan na sunčevu svijetlost. Ugodno prirodan – prirodan dojam kamena, koji se može osjetiti pod rukom.

275,98 €
Najniža cijena u 30 dana:

424,58 €

BLANCO slavina kuhinjska jednoručna MILA VT 519414

Kromirano tanko tijelo slavine sa ravnim izljevom, jednostavno punjenje visokih lonaca i vaza. Veliki radijus rada zahvaljujući izljevu zakretnom za 360°.

79,54 €
Najniža cijena u 30 dana:

122,37 €

BLANCO slavina MIDA KROM VT

Jednoručna visokotlačna slavina dimenzija: visina: 327 mm, širina: 52 mm, duljina: 182 mm.

133,00 €
Zatvori