Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Baterijske svjetiljke

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

COMMEL solarna led svjetiljka

Solarna led svjetiljka sa prijenosnom napajanjem za mobitele i manje električne uređaje preko USB priključka.

89,99 kn

LEDVANCE LED reflektor baterijski jednostruki BIJELI

LEDVACE LED reflektor s baterijskim napajanjem, senzorom kretanja i dnevnog svjetla. Izuzetno energetski učinkovit zahvaljujući LED tehnologiji. Primjenjuje se na vanjskim mjestima gdje nije dostupno napajanje.

149,99 kn

LEDVANCE LED reflektor baterijski jednostruki CRNI

LEDVACE LED reflektor s baterijskim napajanjem, senzorom kretanja i dnevnog svjetla. Izuzetno energetski učinkovit zahvaljujući LED tehnologiji. Primjenjuje se na vanjskim mjestima gdje nije dostupno napajanje.

209,99 kn

METABO LED lampa naglavna MET6.57003

Svjetlost jačine 160 lumena, prilagođavanje snopa (osnovno osvjetljenje, jako osvjetljenje, pulsirajuće osvjetljenje). Nagnite svjetiljku da biste promijenili smjer svjetla. Podesive trake za prilagođavanje baklje veličini glave korisnika. Pokreću je 3 AAA baterije.

199,00 kn

OSRAM LED baterijska svjetiljka PENLIGHT 80

LED džepna svjetiljka, 8 h rada baterije, 80 lumena.

55,99 kn

RING COB LED baterijska svjetiljka RIL54

LED džepna svjetiljka, 7 h rada baterije, 110 lumena, kopča za džep.

59,99 kn

RING LED baterijska svjetiljka POCKET RIL56

LED džepna svjetiljka, 14 h rada baterije, 170 lumena. Integrirani magneti na podnožju i kukica za džep.

39,99 kn

RING Mini LED baterijska svjetiljka RIL82

LED džepna svjetiljka, 2 h rada baterije s jednim punjenjem, 100 lumena + 60 lumena. Postolje omogućuje rotaciju od 270 °. Integrirani magneti na podnožju i viseće kukice.

79,99 kn

RING Mini LED baterijska svjetiljka RIL83

LED džepna svjetiljka, 2 h rada baterije s jednim punjenjem, 200 lumena. Postolje omogućuje rotaciju od 270 °. Integrirani magneti na podnožju i viseće kukice. Punjenje putem USB-a.

129,99 kn

RING naglavna LED svjetiljka sa senzorom pokreta RT5210

Naglavna LED svjetiljka sa senzorom pokreta, 3,7 V, 2 W, 500 mAh. Punjiva baterija s priloženim USB kabelom, rotacija LED svjetiljke, 110 lm, prekidač senzorom ili obično.

189,99 kn

COMMEL LED svjetiljka sa prijenosnim napajanjem 401-710

Solarna led svjetiljka sa prijenosnim napajanjem, 2 razine osvjetljenja, do 12h neprekidnog rada, prijenosno napajanje sa baterijom 2200 mAh, dodatni izvor napajanja za mobitele i manje elektroničke uređaje. Dva načina punjenja: solarni panel ili USB punjač. Praktična drška na izvlačenje. Metalna kuka za vješanje.

149,99 kn

KWB COB-LED radna svjetiljka duga s magnetom

Radna svjetiljka duga s magnetom ima iznimnu svjetlinu i odlično osvjetljenje čitavog područja. Zahvaljujući integriranoj sklopivoj kuku i magnetu na stražnjoj strani svjetiljka se može pričvrstiti na metalne predmete u gotovo svakom položaju.

45,99 kn

KWB COB-LED radna svjetiljka ovalna s magnetom

Radna svjetiljka ovalnog dizajna s magnetom ima iznimnu svjetlinu i odlično osvjetljenje čitavog područja. Zahvaljujući integriranoj sklopivoj kuku i magnetu na stražnjoj strani svjetiljka se može pričvrstiti na metalne predmete u gotovo svakom položaju. Ovaj model ima funkciju svjetiljke s tri LED diode na prednjoj strani.

37,99 kn

LEDVANCE LED mobilno svjetlo DOT-it® L

Baterijska svjetiljka velikog sjaja i širine svjetlosti, s uključenom ljepljivom trakom, kukom, magnetom i čičak-vezicom. Može se postaviti gotovo bilo gdje. Izmjena baterije je laka i jednostavna - bez ikakvih alata. Može poslužiti kao noćno svjetlo u kući, u automobilu kao svjetlo za čitanje, na školskim torbama kao sigurnosno svjetlo, kao pribor na odjeći, u garaži, ostavi, u šatoru, potkrovlju, ormaru ili pomoćnim prostorijama. Gdje god je potrebno svjetlo, a nemate električnu instalaciju rješenje je DOT-it CLASSIC.

44,99 kn

OSRAM LED svjetiljka POCKET 160

Punjiva ručna LED svjetiljka, 8 h rada baterije, 160 lumena, može se zatamniti na 75 lm. Ima mehanizam postolja za 180 stupnjeva i rotirajuću kuku.

254,99 kn
Zatvori