Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Baterijske svjetiljke

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

LEDVANCE stolna LED svjetiljka PANAN Alu CCT Black

Podesiva temperatura boje za širok raspon primjena. Pruža hladno bijelo svjetlo za rad i toplo bijelo svjetlo za opuštajuću atmosferu. Izrađena od visokokvalitetnog aluminija.

43,80 €

LEDVANCE baterijska svjetiljka DOT-it TOUCH High White

Lako se može premjestiti tamo gdje je potrebno svjetlo zahvaljujući radu na baterije. Integrirana punjiva litijska baterija putem USB veze. Ušteda energije do 50% u usporedbi s konvencionalnim svjetiljkama. Lako se skida zahvaljujući magnetskom fiksiranju.

9,29 €

LEDVANCE baterijska svjetiljka DOT-it TOUCH Slim White

Lako se može premjestiti tamo gdje je potrebno svjetlo zahvaljujući radu na baterije. Integrirana punjiva litijska baterija putem USB veze. Ušteda energije do 50% u usporedbi s konvencionalnim svjetiljkama. Lako se skida zahvaljujući magnetskom fiksiranju.

9,29 €

LEDVANCE LED reflektor baterijski dupli CRNI

Vanjski LED reflektor Ledvance, snaga: 10 W. Ugrađeni senzor svjetla i pokreta. Trajanje baterije u neprekidnom radu je do 5 sati. Za uporabu na mjestima gdje struja nije dostupna.

31,32 €

LEDVANCE LED reflektor baterijski jednostruki CRNI

LEDVACE LED reflektor s baterijskim napajanjem, senzorom kretanja i dnevnog svjetla. Izuzetno energetski učinkovit zahvaljujući LED tehnologiji. Primjenjuje se na vanjskim mjestima gdje nije dostupno napajanje.

27,87 €

LEDVANCE reflektor AKU WORKLIGHT 20W/840

Ledvance aku reflektor 1600 lm, IP 44, vrijeme rada do 4 h.

66,36 €

LEDVANCE LED mobilno svjetlo DOT-it® L

Baterijska svjetiljka velikog sjaja i širine svjetlosti, s uključenom ljepljivom trakom, kukom, magnetom i čičak-vezicom. Može se postaviti gotovo bilo gdje. Izmjena baterije je laka i jednostavna - bez ikakvih alata. Može poslužiti kao noćno svjetlo u kući, u automobilu kao svjetlo za čitanje, na školskim torbama kao sigurnosno svjetlo, kao pribor na odjeći, u garaži, ostavi, u šatoru, potkrovlju, ormaru ili pomoćnim prostorijama. Gdje god je potrebno svjetlo, a nemate električnu instalaciju rješenje je DOT-it CLASSIC.

6,50 €

LEDVANCE LED svjetiljka DoorLED Down Silver

Atraktivan i funkcionalan dizajn. Ekonomičan rad zbog male potrošnje energije. Jednostavna i brza instalacija. Pribor za fleksibilne mogućnosti montaže uključen.

13,27 €

LEDVANCE LED svjetiljka Linear Mobile USB 200 Silver

Atraktivan i funkcionalan dizajn. Ekonomičan rad zahvaljujući niskoj potrošnji energije. Jednostavna i brza montaža.

13,93 €

LEDVANCE LED svjetiljka LUMIstixx

Vrlo kompaktna LED svjetiljka.

9,29 €

LEDVANCE LED svjetiljka NIGHTLUX Torch White

Atraktivan i funkcionalan dizajn. Ekonomičan rad zbog male potrošnje energije. Jednostavna i brza montaža na gotovo svaku površinu (ljepljiva traka ili vijci). Uključeni su dodaci za fleksibilne mogućnosti montaže. Može se izvaditi iz držača za korištenje kao prijenosno svjetlo.

10,22 €

LEDVANCE radna svjetiljka LED WORKLIGHT BATTERY 67CM Tube

Ušteda energije do 80% u usporedbi s radnim svjetlom halogenih svjetiljki. Svjetiljka je neovisna o napajanju zahvaljujući baterijskoj tehnologiji. Radno svjetlo s okretnom glavom. Vrijeme pražnjenja baterije: do 4 h. Baterija se može puniti preko USB kabela.

50,43 €

LEDVANCE reflektor AKU WORKLIGHT 30W/840

Ledvance aku reflektor 2400 lm, IP 44, vrijeme rada do 4 h.

79,63 €

LEDVANCE reflektor baterijski WORKLIGHT 10W/840 IP44

Ledvance LED prijenosni baterijski reflektor. Vrijeme rada: do 4 h. Baterija punjiva preko USB-a. 800 lm,10 W, 4000 K. Energetski razred: F.

50,40 €

LEDVANCE stolna LED svjetiljka PANAN Clip White

Lako se može premjestiti tamo gdje je potrebno svjetlo zahvaljujući radu na baterije. Mehanizam kopče za jednostavno pričvršćivanje svjetiljke na razne vrste namještaja.

13,27 €

LEDVANCE stolna LED svjetiljka PANAN Disc Single White

Lako se može premjestiti tamo gdje je potrebno svjetlo zahvaljujući radu na baterije.

26,54 €
Zatvori