Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Anker

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

ANKER SOUNDCORE slušalice LIFE Q30 CRNE

Soundcore Life Q30 opremljene su zvučnim jedinicama od 40 mm koje pružaju izniman zvuk visoke razlučivosti. Hibridna aktivna zvučna izolacija (ANC) osigurava glatko slušanje vaše omiljene glazbe čak i u bučnim okruženjima. One nude nekoliko različitih načina uklanjanja buke: način rada u zatvorenom, na otvorenom i način putovanja – svaki način rada optimiziran je za uklanjanje zvukova koji se generiraju u različitim okruženjima (u zatvorenom, na otvorenom / u gradu i u avionu / vlaku / autobusu). Slušalice Life Q30 također imaju izuzetno udobne i prozračne uloške za uši izrađene od memorijske pjene i snažnu bateriju s funkcijom brzog punjenja – 5 minuta punjenja dovoljno je za daljnja 4 sata rada.

112,00 €

ANKER SOUNDCORE slušalice LIFE Q35 PLAVE

SoundCore Q35 naglavne slušalice - 40 mm drajveri sa svilenom dijafragmom u Q35 proizvode precizan zvuk sa širokim rasponom frekvencija. Ovaj visokokvalitetni zvuk znači da ćete uvijek uživati ​​u izvrsnom zvuku – bilo da slušate u bežičnom ili ožičenom načinu rada. Načini Transport, Outdoor i Indoor podešeni su da blokiraju najneugodnije zvukove u tim okruženjima za bolje iskustvo smanjenja buke. Odmah se prebacite na način transparentnosti, kada trebate razgovarati s nekim ili postati svjesniji svoje okoline.

142,00 €

ANKER SOUNDCORE slušalice Q20i CRNE

Anker Soundcore Q20i slušalice s poništavanjem buke. Bežične slušalice s tehnologijom aktivnog uklanjanja buke. BassUp tehnologija pruža vrhunske duboke tonove. Tehnologija „Multipoint Pairing“ – možete se spojiti na 2 uređaja. Gumb na slušalici koji trenutačno reagira na vaše naredbe, poput kontrole glasnoće. Jastuci od memorijske pjene presvučeni mekom umjetnom kožom. Baterija omogućuje do 40 sati kontinuirane glazbe (sa NC, ili 60 sati bez NC).

62,00 €

ANKER SOUNDCORE slušalice Q45 CRNE

Potpuno nadograđen sustav za smanjenje buke cilja i blokira širi spektar buke - od glasnih motora do dječjeg plača. Zahvaljujući tome možete uživati u osobnom prostoru kamo god pošli uz Q45 slušalice za uklanjanje buke. Bilo da ste u zatvorenom prostoru, vani, na putu na posao ili u avionu, prilagodljivo poništavanje buke modela Q45 automatski će odabrati odgovarajuću razinu koja odgovara vašoj lokaciji. Također koristite aplikaciju za odabir 1 od 5 razina poništavanja buke koja Vama najbolje paše.

168,00 €
Zatvori