Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

NAPOKON se i to događa!

- Komentari (0)
NAPOKON se i to događa!

2021. godina ipak nam donosi i nešto dobro - UEFA Euro2020

Još malo vremena je ostalo do početka nogometnog ludila. Nemojte čekati zadnji trenutak za pripremu.

Donosimo vam popis svega onoga bez čega ne možete uživati u nogometu.

SLIKA PREDSTAVLJA DOŽIVLJAJ
Na pitanje kako odabrati mjesto gdje gledati tekmu, svi nogometni entuzijasti će jednoglasno reći: tamo gdje je najveći televizor. Jer - euforija raste s povećanjem dijagonale. 😊 Veliki televizori drastično su smanjili razliku između doživljaja gledanja nogometnog spektakla s tribina ili iz udobnosti kauča.

Suvremeni 4K televizori vrhunskom kvalitetom slike nevjerojatne oštrine vjerno prenose svaki detalj nogometne utakmice direktno u naše dnevne boravak. Uz bogate boje, kontraste i detalje, danas možemo uživati u impresivnim potezima najboljih europskih nogometaša na još realniji način.

Uočite dinamiku.
Grundig televizori
s mogućnošću poboljšanja pokretne slike (MPI) isporučuju vrhunsku sliku s vidno oštrijim i glađim prikazom. Izvrstan čipset s velikom brzinom obrade izračunava dodatne privremene slike i uključuje ih u odgovarajuće pokrete. To znači da pokreti čak i tijekom brzih sekvencija izgledaju potpuno prirodno te uz izvrsnu kvalitetu slike.

Intuitivno sučelje za još bogatije iskustvo.
Grundig, tradicionalni sinonim za vrhunske TV uređaje, vraća se na velika vrata s novim modelima televizora s Android sučeljem za još bogatije korisničko iskustvo. Zahvaljujući integraciji online servisa u TV uređaj, ovi televizori u potpunosti se prilagođavaju željama i potrebama gledatelja putem Google korisničkog računa. Od sada možemo svoje omiljene sadržaje pripremiti za gledanje i kada nismo u blizini televizora ili ih gledati na mobitelu. Osim toga, uz Chromecast tehnologiju ugrađenu u Grundig televizor, sve sadržaje možemo pripremiti na malom ekranu – mobitelu ili tabletu, a uživati u njima na velikoj dijagonali.

Primjerice, službenu UEFA aplikaciju sa rezultatima uživo, notifikacijama o pogocima, rasporedima, analizama timova i drugim važnim informacijama možemo pretraživati na svom televizoru, uz veću preglednost i široke mogućnosti personalizacije. Tu su i super zanimljive video igrice poput predviđanja rezultata koja nudi mogućnost povezivanja i natjecanja s prijateljima.

 

IMPRESIVAN ZVUK
Iako će ovo prvenstvo imati najmanje publike na tribinama od kada postoji nogomet, navijači će zasigurno biti još glasniji i nositi igrače na krilima svog navijanja baš zbog uzbuđenja što su upravo oni na stadionu.

Euforija navijača je ono što nam prenosi pravu atmosferu. Po zvuku prepoznajemo intenzitet utakmice. Sjetite se, čak i kada se na trenutak odaljite od televizora da odete po, primjerice, osvježavajuće piće i čips, ako čujete da se navijanje pojačava, brzo trčite nazad do televizora jer znate da je napeto i da će vjerojatno pasti pogodak. Zvuk je ključan za potpuni doživljaj.

Zahvaljujući Dolby Atmos tehnologiji, Grundig televizori pružaju trodimenzionalno zvučno iskustvo, u kojem zvuk struji do uha iz svih smjerova i daje osjećaj kao da smo i sami dio akcije. Čak i tihi tonovi su razumljivi i jasni.

Dom postaje stadion.
Za još više zabave i savršenog užitka slušanja, uz Grundig soundbarove u samo nekoliko trenutaka dovest ćete doživljaj s tribina ravno u svoj dom. Zahvaljujući praktičnom Bluetooth adapteru, audio opremu poput soundbar, hi-fi ili bluetooth sustava koji jamče kristalno čist zvuk lako je povezati s televizorom - i to bez dosadnih kabela.


PONESITE UTAKMICU SA SOBOM
Utakmica Hrvatska – Engleska je na rasporedu baš onda kada ćete vi biti izvan kuće i bez televizora?

Uz Grundig DAB+ radio aparate možete pratiti tekmu gdje god da se nalazite. DAB je kratica za digitalno emitiranje audio sadržaja, a znak „+” predstavlja moderan prijenos najbolje kvalitete zvuka. Nema šuštanja, nema pucketanja, ali zato ima velik izbor kanala. Naporno ručno traženje frekvencija više nije potrebno budući da su odašiljači automatski detektirani. Grundig digitalni radio aparati imaju i FM prijemnik stoga sve prethodne radio programe, plus nove digitalne, možete slušati na istom aparatu. Zato možete biti mirni – nema šanse da propustite utakmicu, zasigurno ćete uloviti prijenos na barem jednom kanalu.

Tijekom lipnja, uz svaku kupnju Grundig Android televizora Alles vam daruje vrhunski Grundig soundbar DSB950.

Cjelokupnu ponudu Grundig televizora pogledajte OVDJE.

MAKSIMALNA GLASNOĆA
I posljednja, ali najvažnija stavka s popisa svega potrebnog za uživanje u nogometu je – pojačati do kraja ovu pjesmu ispod nakon što Vatreni odnesu pobjedu:

 

 

 

Komentari (0)
Zatvori