Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Philips OneBlade

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2520/30

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. Jedno punjenje traje 8 sati, a pruža 45 minuta neprekidnog rada.

44,00 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2630/30

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Dizajniran za rezanje dlačica, a ne kože. 1x britvica za lice, 1x za tijelo. 4 češlja za bradu, 1 za tijelo. Mokra ili suha uporaba. Jedno punjenje traje 4 sata, a pruža 60 minuta neprekidnog rada.

65,00 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP220/50

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. 2 zamjenjive oštrice. Izdržljivi OneBlade tvrtke Philips koji trebate mijenjati samo svaka 4 mjeseca za optimalne performanse.

29,50 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2530/20

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam - podrezuje, oblikuje rubove i brije bilo koju duljinu dlačica. Jedno punjenje traje 4 sata, a pruža 60 minuta neprekidnog rada.

50,30 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP6530/15

Podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Philips OneBlade Pro revolucionarni je hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na dužinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je pro

72,86 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP6650/61

Podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Philips OneBlade Pro Face + Body podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje duljine. Sadrži jednu oštricu za lice i jednu sa štitnikom za kožu za dlačice na tijelu. Zaboravite na uporabu više alata. OneBlade radi sve.

108,70 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP210/50

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP210/50 odgovara svim drškama OneBlade, 1 zamjenjiva oštrica. Svaka zamjenjiva oštrica traje 4 mjeseca.

16,46 €
Zatvori