Kolačići: Izbor je vaš

Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Klikom na gumb 'Prihvati' suglasni ste s primanjem kolačića i slažete se s time da ste pročitali i razumijete izjavu o Privatnosti podataka (dostupna na gumbu 'Saznaj više'). Ova stranica koristi kolačiće. Jedan ili više kolačića koje koristimo je bitno kako bi dijelovi ove web stranice djelovali i već su postavljeni. Možete izbrisati i blokirati sve kolačiće s ove web stranice, ali dijelovi web stranice neće raditi. Da biste saznali više o kolačićima koji se koriste na ovoj web stranici i kako izbrisati kolačiće, pogledajte naša Pravila privatnosti klikom na Saznaj više

Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Philips OneBlade

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP230/50

OneBlade zamjenska oštrica QP230/50 podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Dvostruki sustav zaštite: premaz za bolje klizanje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač za podrezivanje dlačica bilo koje duljine. Komplet sadži 3 zamjenske oštrice.

36,99 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP420/50

Inovativne oštrice 360 mogu se okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile obliku vašeg lica. Dizajn omogućuje neprekidan dodir s kožom i kontrolu. Jednostavno podrezivanje i brijanje na najteže dostupnim područjima – uz nekoliko poteza i sjajnu ugodnost.

29,99 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP620/5

PHILIPS OneBlade zamjenska oštrica za podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Dvostruki sustav zaštite: premaz za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač za podrezivanje dlačica bilo koje duljine.

29,99 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade Pro 360 QP6651/61

Philips OneBlade Pro Face + Body podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje duljine. Sadrži jednu oštricu za lice i jednu sa štitnikom za kožu za dlačice na tijelu. Zaboravite na uporabu više alata. OneBlade radi sve.

120,00 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2520/30

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. Jedno punjenje traje 8 sati, a pruža 45 minuta neprekidnog rada.

44,00 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2530/20

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam - podrezuje, oblikuje rubove i brije bilo koju duljinu dlačica. Jedno punjenje traje 4 sata, a pruža 60 minuta neprekidnog rada.

50,30 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP2630/30

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Dizajniran za rezanje dlačica, a ne kože. 1x britvica za lice, 1x za tijelo. 4 češlja za bradu, 1 za tijelo. Mokra ili suha uporaba. Jedno punjenje traje 4 sata, a pruža 60 minuta neprekidnog rada.

65,00 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP6530/15

Podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Philips OneBlade Pro revolucionarni je hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na dužinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je pro

72,86 €

PHILIPS višenamjenski podrezivač OneBlade QP6650/61

Podrezivanje, oblikovanje i brijanje dlačica. Philips OneBlade Pro Face + Body podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje duljine. Sadrži jednu oštricu za lice i jednu sa štitnikom za kožu za dlačice na tijelu. Zaboravite na uporabu više alata. OneBlade radi sve.

108,70 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP210/50

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP210/50 odgovara svim drškama OneBlade, 1 zamjenjiva oštrica. Svaka zamjenjiva oštrica traje 4 mjeseca.

16,46 €

PHILIPS zamjenska oštrica OneBlade QP220/50

Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. 2 zamjenjive oštrice. Izdržljivi OneBlade tvrtke Philips koji trebate mijenjati samo svaka 4 mjeseca za optimalne performanse.

29,50 €
Zatvori