Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

KOODUU

 

Donosimo vam odličan proizvod!!

Kooduu unutarnji/vanjski LED svjetlosni zvučnik. Koji je ujedno i bežični Bluetooth zvučnik, hladnjak za vino i
LED svjetiljka za postavljanje atmosfere kod kuće ili zabavu gostiju u savršenom ambijentu.

Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

KOODUU kockice leda za ponovnu upotrebu

Ovaj set kockica leda za višekratnu upotrebu idealan je pratilac za naše svjetiljke za zvučnike i držač za piće u jednom: Synergy 35, Synergy 50, Synergy 65, Sphere i Atmos. Pretvorite svoju lampu zvučnika u hladnjak za piće pomoću ovih kockica leda za višekratnu upotrebu. Zamrznite ih i stavite u odjeljak za držač pića na lampi zvučnika s malo vode i voilà! Vaša omiljena pića ostat će hladna satima. Savjet: Preporučujemo da koristite 2 kompleta leda za višekratnu upotrebu za Synergy 65 zbog velike veličine spremnika.

12,50 €

KOODUU LED svijeća SHINE

Uživajte u mekom, toplom svjetlu Kooduu punjive Shine LED Candle, savršene imitacije prave svijeće - bez ikakvih tradicionalnih rizika. Ova sigurna svijeća bez plamena ima ugrađenu punjivu bateriju i funkciju mjerača vremena (10 sati uključeno - 14 sati isključeno) osiguravajući bezbrižno osvjetljenje do 100 sati. Uživajte u atmosferi bez plamena, a da uopće ne morate paliti šibicu. Daje vam do 100 sati neprekidnog sjaja bez otvorene vatre, topline, dima ili potrebe za šibicama. Siguran je, otporan na vjetar i idealan za stvaranje malog svjetla koje se može ostaviti bez nadzora duge sate, u zatvorenom ili otvorenom prostoru...i potrebno mu je samo 3 sata da se potpuno napuni. S funkcijom mjerača vremena ne morate razmišljati o uključivanju ili isključivanju, to ide automatski. Kada je timer postavljen, Shine će 'goriti' 10 sati i sam se isključiti na 14 sati. Ciklus će se ponavljati dok se baterija ne isprazni ili dok ne isključite tajmer. Kombinirajte ga s Kooduu Glow svijećnjacima kako biste stvorili vrhunski ukrasni naglasak u svojoj omiljenoj boji i stilu. Neka sjaji!

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 COBALT BLUE

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u kobalt plavoj boji svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Smoked Cobalt Blue i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 FROSTED SILVER

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u boji Frosted Silver svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Frosted Silver i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 GREEN

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u zelenom svijećnjaku. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Green i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svjetla svijeća uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 MOODY BLUE

"Manje je više" zvuči istinitije s Kooduu Glow 08 u boji Moody Blue svijećnjaka. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Moody Blue i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svjetla svijeća uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 SEPIA

"Manje je više" zvuči istinitije uz Kooduu Glow 08 u Sepia svijećnjaku. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Smoked Sepia i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svjetla svijeća uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 08 SMOKED GREY

"Manje je više" zvuči istinitije uz Kooduu Glow 08 u tamno sivoj boji dimljeno sivi svijećnjak. To je sigurnija i mnogo trajnija alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom, elektronskom imitacijom svijeće bez plamena. Luksuzni svijećnjak Glow 08 ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz Glow 08 Smoked Grey i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

45,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 10 COBALT BLUE

Ponekad male stvari u životu čine najveću razliku, kao što je Kooduu Glow 10 Cobalt Blue držač za svijeće, dizajniran s jednostavnošću i elegancijom na umu. Iako skromne veličine, ovaj svijećnjak dostupan u nekoliko boja sigurna je i izdržljiva alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom. Ovaj luksuzni svijećnjak Glow 10 Cobalt Blue ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz ovaj svijećnjak i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 10 FROSTED SILVER

Ponekad male stvari u životu čine najveću razliku, kao što je Kooduu Glow 10 Frosted Silver držač za svijeće, dizajniran s jednostavnošću i elegancijom na umu. Iako skromne veličine, ovaj svijećnjak dostupan u nekoliko boja sigurna je i izdržljiva alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom. Ovaj luksuzni svijećnjak Glow 10 Frosted Silver ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz ovaj svijećnjak i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 10 GREEN

Ponekad male stvari u životu čine najveću razliku, kao što je Kooduu Glow 10 Green držač za svijeće, dizajniran s jednostavnošću i elegancijom na umu. Iako skromne veličine, ovaj svijećnjak dostupan u nekoliko boja sigurna je i izdržljiva alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom. Ovaj luksuzni svijećnjak Glow 10 Green ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz ovaj svijećnjak i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 10 MOODY BLUE

Ponekad male stvari u životu čine najveću razliku, kao što je držač za svijeće Kooduu Glow 10 Moody Blue, dizajniran s jednostavnošću i elegancijom na umu. Iako skromne veličine, ovaj svijećnjak dostupan u nekoliko boja sigurna je i izdržljiva alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom. Ovaj luksuzni svijećnjak Glow 10 Moody Blue ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz ovaj svijećnjak i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

49,00 €

KOODUU svijećnjak GLOW 10 SMOKED GREY

Ponekad male stvari u životu čine najveću razliku, kao što je Kooduu Glow 10 Smoked Gray svijećnjak, dizajniran s jednostavnošću i elegancijom na umu. Iako skromne veličine, ovaj svijećnjak dostupan u nekoliko boja sigurna je i izdržljiva alternativa tradicionalnim svijećama zahvaljujući kompatibilnosti s dodatnom Kooduu punjivom Shine LED svijećom. Ovaj luksuzni svijećnjak Glow 10 Smoked Grey ima jedinstven izgled inspiriran danskom pa izgleda sjajno u svakom dekoru. Njegov moderan dizajn odiše jednostavnošću i dolazi u širokom rasponu elegantnih i trendi boja. Kućište od brušenog aluminija i ručno izrađeno staklo daju mu luksuzan izgled i osjećaj. Uživajte u luksuznom svjetlu svijeća bez otvorene vatre uz ovaj svijećnjak i dodatnu Shine LED svijeću, sigurnu i punjivu alternativu tradicionalnim svijećama koja vam daje više od 100 sati svijeće uz samo 3 sata punjenja.

49,00 €

KOODUU zvučnik ATMOS BRUSHED SILVER ICE

Kooduu Atmos u brušenoj srebrnoj boji kombinira luksuz svjetiljke, praktičnost držača za piće i užitak Bluetooth zvučnika u jednom elegantnom cilindričnom dizajnu. Njegov mali i praktičan oblik stane u 2 obične boce vina i emitira toplu, prigušivu svjetlost i čist zvuk zahvaljujući ugrađenom modulu Kooduu Bright Sound Technology™. Atmos je dostupan u 2 verzije s vrhunskim čeličnim ili mjedenim postoljem koje nadopunjuje topao i elegantan sjaj svjetiljke. Za još bolje audio iskustvo, možete upariti Atmos s drugim Atmos ili Kooduu zvučnikom s True Wireless tehnologijom i uživati ​​u stereo zvuku.

199,00 €

KOODUU zvučnik ATOMOS BRASS ICE

Kooduu Atmos Brass kombinira luksuz svjetiljke, praktičnost držača za piće i užitak Bluetooth zvučnika u jednom elegantnom cilindričnom dizajnu. Njegovo svijetlo, prigušivo svjetlo i kristalno čist zvuk dolaze zahvaljujući modulu Kooduu Bright Sound Technology™, dok je njegov ultra moderan skandinavski dizajn Jacob Jensen Design Studio iz Danske. Uživajte u stereo iskustvu uparivanjem s drugim Kooduu Atmos ili zvučnikom. Vrhunski čelik i postolje nude topli, elegantni sjaj. Moderan, praktičan i proizveden u Europi.

199,00 €

KOODUU zvučnik SPHERE BRASS ICE

Kooduu Sphere Brass je elegantan i zaobljeni Bluetooth zvučnik i prigušivo LED svjetlo s ugrađenim držačem pića, sve u jednom. Sferični oblik ravnomjerno raspoređuje toplo, prigušivo svjetlo i uravnotežen zvuk zahvaljujući Kooduu Bright Sound Technology™ i geometrijskom i minimalističkom pristupu Jacob Jensena Design. Kooduu Sphere dostupan je u dvije različite boje temeljnih ploča: matična ploča brušene srebrne boje ili bazna ploča boje mesinga, a obje stvaraju suvremen, ali bezvremenski dojam.

269,00 €
Zatvori