Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

EPSON POKLON PROJEKCIJSKO PLATNO

alles-epson-projektor-epsonprojektor-projekcijskoplatno
Filteri
Pogledaj kao Rešetka Lista
Sortiraj po
Prikaži po stranici

EPSON LCD projektor EB-W39

Projektor svijetle slike s podrškom za HD: 3LCD tehnologija i jednako snažan snop bijele i svjetlosti u boji. Omjer kontrasta od 15.000:1: Bogate i duboke nijanse crne i gusta zasjenjena područja. Široke mogućnosti spojivosti: Mogućnost povezivanja putem mreže i Wi-Fi veze. Niski ukupni troškovi vlasništva: Radni vijek žarulje i filtra od 12.000 sati. Svestrano i fleksibilno upravljanje: Projicirajte iz različitih izvora uz HDMI ulaz i mobilnu spojivost.

3.699,00 kn

EPSON LCD projektor EB-FH06

Projektor na kojem možete igrati omiljene igre i gledati filmove i sportske događaje na velikom platnu u svom domu. Očaravajući, svijetli zaslon: Jednaki intenzitet snopova bijele svjetlosti i svjetlosti u boji jakosti 3500 lumena. Pristupačna oprema visoke tehnologije: Uživajte u ovom projektoru pune HD rezolucije. Dugotrajno rješenje: Zabava koja vrijedi 18 godina². Jednostavno postavljanje: Ispravljanje trapezoidne slike, opcionalni Wi-Fi i aplikacija iProjection.

5.399,00 kn

EPSON LCD projektor EB-FH52

Projektor svijetle slike s podrškom za HD, osvježenje slike od 240 Hz. 3LCD tehnologija i jednako visok bijeli i svjetlosni izlaz. Omjer kontrasta od 16.000: 1: Duboke, bogate crne boje i gusta područja sjene. Ugrađeno bežično povezivanje i zrcaljenje zaslona. Vijek trajanja lampe do 12.000 sati u Eco načinu rada. Projektirajte iz različitih izvora s HDMI ulazom i mobilnom vezom.

6.499,00 kn
Zatvori