Izbornik
Košarica
Nemate artikala u vašoj košarici.

Allesova dječja biciklijada okupila više od 40 natjecatelja!

- Komentari (0)
Allesova dječja biciklijada okupila više od 40 natjecatelja!

Subotnje prijepodne (29. svibnja) ispred Alles Elektrocentra bilo je ispunjeno dječjim smijehom i veseljem. Naime, održana je tradicionalna Allesova dječja biciklijada.

Riječ je o natjecanju u spretnosti u vožnji biciklom. Natjecanje je bilo organizirano u suradnji s Policijskom upravom Požeško-slavonskom, a natjecatelji su zadani poligon morali proći sa što manje pogrešaka.

Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije dobne skupine – do 9 godina starosti i od 10 do 12 godina, a jedini uvjet je bio da voze bicikl bez pomoćnih kotača.

Poligon nije bio nimalo lak, ali sudionicima mlađe skupine nisu se brojali pojedini zahtjevniji elementi.

U starijoj natjecateljskoj skupini uzbuđenja nije nedostajalo. Štoviše, dvojica najboljih vozača morala su voziti dodatnu finalnu vožnju jer su u prvom krugu obojica odvezli poligon bez ijedne greške.

Naposljetku je poredak bio sljedeći:

Mlađa skupina:

  1.       Noa Paukner
  2.       Tena Novinc
  3.       Dora Olšak

Starija skupina:

  1.        Mateo Kompan
  2.        Petar Fržović
  3.        Patrik Zima

Najbolji vozači iz svake skupine osvojili su super vrijedne nagrade koje je osigurao glavni sponzor natjecanja Matis Outdoor, a to su: za prvo mjesto bicikl Boxer, za drugo mjesto kaciga Lazer i za treće mjesto role.

Policijska uprava Požeško-slavonska ovom je prilikom svima zainteresiranima omogućila besplatnu registraciju svojih bicikala kako bi ih zaštitili od krađe, a educirali su i sudionike natjecanja o prometnim pravilima.

Na biciklijadi je bio i još jedan prijatelj biciklista u prometu – HAK – Hrvatski autoklub.

Osim natjecanja, djeca, a i roditelji su se zabavljali vozeći električne romobile i bicikle MS Energy koji su sve do 27. lipnja sniženi do čak 15 %.

Cjelokupnu fotogaleriju s događaja pogledajte na našoj Facebook stranici OVDJE.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Zatvori